Interieurreiniging & Dieptereiniging

Voor iedereen is en blijft de auto een echt statussymbool. Het uitzicht van de wagen bepaalt nu eenmaal het profiel van de bestuurder.
Daarom kan het geen kwaad om jaarlijks enkele euro’s te spenderen aan het koetswerk en het interieur, waardoor uw wagen er als nieuw blijft uitzien.
Vertrouw daarom op ACG Cleaning uit Sint-Katelijne-Waver.

Hoe gaan wij te werk?

Naast het vernieuwen van de autolakken kan ACG Cleaning te Sint-Katelijne-Waver ook instaan voor de volledige interieurreiniging. Daarvoor worden de zetels altijd uit de wagen verwijderd en grondig gereinigd met een waterstofzuiger, net zpals de vloermatten, de deurbekledingen, enz. Verder wordt ook de rest, het PVC-gedeelte, dieptegereinigd met een speciaal product zodat ook de onaangename nicotinegeurtjes verdwijnen. De werkplaats is speciaal uitgerust waardoor uw wagen optimaal kan worden behandeld.

  • Interieurreiniging met dieptereiniging: bij dergerlijke reiniging shamponeren we de autozetels en de kofferruimte van personenwagens, bestelwagens, … .
    De werkwijze van de reiniging hangt af van het type interieur. Voor stof of leder wordt immers een andere reiniging toegepast die rekening houdt met de specificiteit van het materiaal. Wij voeren de interieurreiniging volledig machinaal uit met stoom en luchtdruk. Bij een lederen interieur krijgt het leder na de reiniging een voedende behandeling!
  • Onaangename geurtjes: heeft uw wagen last van een nicotinegeur of andere onaangename geurtjes? Ook dan nemen we uw wagen graag onder handen. Wij voeren een specifieke anti-nicotinebehandeling uit waardoor uw wagen een grondige opfrisbeurt krijgt.

Zit u nog met vragen? Wilt u een prijsofferte? Aarzel dan niet en neem contact met mij op!

Back to Top