Uw auto volledig gepolierd. Daarvoor moet u bij ACG Cleaning zijn!

Bij ACG Cleaning in Sint-Katelijne Waver bent u aan het juiste adres wanneer u uw wagen een grondige opfrisbeurt te geven.
Met onze service Car Detailing realiseren wij een volledig opfrisbeurt van uw wagen, in onze eigen werkplaats in Sint-Katelijne-Waver.

U mag rekenen op volgende dienstverlening:

  • Handwas: buitenkant, uitstomen van wiel- & deurkasten en eventueel motorruimte.
  • Polieren en simoniseren van personenwagens, bestelwagens, mobilhomes, caravans, vrachtwagens, garagepoorten, enz..

Hoe gaan wij te werk?

Verf bestaat uit pigmenten, die afsterven door zure regen, ultraviolette straling, ... waardoor de glans op uw wagen verloren gaat. Om deze diepteglans terug te krijgen moeten de dode pigmenten verwijderd worden. Dat door het polieren met verschillende tampons en pasta’s. Eerst worden de dode pigmenten verwijderd met behulp van een grove en harde tampon. Vervolgens zullen de vrijgekomen pigmenten worden opgeblonken. Hiervoor worden een zachte tampon en fijne pasta gebruikt.

Nadien wordt het voertuig verder manueel afgewerkt. Op de wagen wordt er een laag TEFLON aangebracht waardoor de wagen krasbestendiger is. Deze behandelingen worden met topproducten uitgevoerd (MEGUIAR, ...). Het rubber wordt behandeld met een rubbervernieuwer en de sluitkanten van de deuren worden ook opgefrist.
Als laatste worden de ruiten, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant, ontvet.

Voor meer informatie, een afspraak of een prijsofferte kunt u mij altijd contacteren!

Back to Top